CATEGORII PRODUSE
CATEGORII PRODUSE
Cosul meu

Confidentialitate

Conform cerintelor Regulamentului General pentru Protectia Datelor (GDPR - General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, SVII are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

Definitiile termenilor

Precizam ca pentru a putea intelege mai bine Politica de Confidentialitate trebuie ca, mai intai, sa va insusiti corect urmatoarele definitii ale cuvintelor cheie, cu scopul de a nu exista confuzii sau interpretari gresite ale politicii noastre de confidentialitate.

 • date cu caracter personal - orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila (“persoana vizata”); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;
 • prelucrarea datelor cu caracter personal - orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea;
 • stocarea - pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal;
 • date statistice - date obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal si care sunt utilizate numai pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare;
 • date anonime - date ce nu pot fi asociate cu o persoana;
 • sistem de evidenta a datelor cu caracter personal - inseamna orice set structurat de date cu caracter personal accesibile conform unor criterii specifice, fie ele centralizate, descentralizate sau repartizate dupa criterii functionale sau geografice;
 • operator - inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care, singur sau impreuna cu altele, stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; atunci când scopurile si mijloacele prelucrarii sunt stabilite prin dreptul Uniunii sau dreptul intern, operatorul sau criteriile specifice pentru desemnarea acestuia pot fi prevazute in dreptul Uniunii sau in dreptul intern.

1.    De ce avem nevoie de datele Utilizatorilor

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de Utilizator al iProfesional.ro beneficiaza de prelucrare numai in scopul facturarii si livrarii comenzilor pe care dumneavoastra le plasati in platforma.

Scopurile colectarii datelor utilizatorilor de catre SVII, sunt urmatoarele:

  • Pentru evaluarea produselor si serviciilor pe care vi le furnizam;
  • Pentru a va oferi acces la functionalitatile site-ului iProfesional si a Serviciilor;
  • Pentru administrarea site-ului iProfesional si a Serviciilor;
  • Pentru a va oferi posibilitatea de a participa la concursuri, promotii, sondaje de opinie;
  • Pentru a va transmite mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind contul de utilizator, schimbari in site, schimbari ale Serviciilor, etc);

 

2.    Cat timp pastram datele

Vom stoca informatiile dvs. atat timp cat ni se cere prin lege. Daca nu exista nicio cerinta legala, le vom stoca doar atat timp cat este necesar pentru a va putea oferi serviciile noastre. Pe baza unei solicitari trimise catre iProfesional prin email sau utilizand optiunile disponibile in contul de utilizator de pe site, ne puteti solicita anularea contului de utilizator si stergerea sau anonimizarea datelor.

Pentru situatiile in care veti solicita stergerea contului, agreati si intelegeti ca stergerea datelor personale ce va apartin va fi urmata de anularea contului dvs. din sistem si in consecinta atat de imposibilitatea de a accesa contul creat pe iProfesional.ro, precum si de stergerea tuturor celorlalte date stocate in cadrul contului dvs. de utilizator.

Orice date cu caracter personal pe care le detinem in scop de marketing le vom pastra pana in momentul in care ne anuntati ca nu mai doriti sa primiti aceste informari.

3.    Care sunt drepturile dvs.

In cazul in care considerati ca orice date cu caracter personal ale dvs. pe care noi le detinem sunt incorecte sau incomplete, aveti posibilitatea sa solicitati consultarea, rectificarea sau stergerea acestor informatii. Ne puteti contacta in acest sens prin email.

In cazul in care doriti sa reclamati modul in care am gestionat datele dvs., va rugam sa ne contactati. Vom analiza reclamatia dvs. si vom colabora cu dvs. pentru rezolvarea problemei.

4.    Colectarea datelor tehnice ale utilizatorilor

In scopul imbunatatirii serviciilor oferite prin intermediul website-ului, ShopMania poate utiliza tehnologii care permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre vizitatorii site-ului.

5.    Modificari ale Acordului de Confidentialitate

SVII isi rezerva dreptul a modifica prevederile prezentului Acord, cu intrare in vigoare imediat, fara informarea prealabila a utilizatorilor, mai putin in cazul in care aceste modificari afecteaza datele cu caracter personal ale utilizatorilor. Modificarea prezentului Acord va fi comunicata de catre SVII exclusiv in cadrul website-ului iProfesional.ro, in zonele din website destinate acestui tip de informari. Utilizatorii vor avea acces permanent la prezentul Acord pentru consultare in orice moment. Utilizatorii sunt obligati sa reciteasca periodic continutul prezentului Acord.

In cazul in care aveti intrebari cu privire la continutul prezentului Acord, va rugam sa ne contactati.

 

Viziteaza site-ul iProfesional.ro pe ShopMania Plati online securizate prin Netopia ANPC